Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій кажуть, що АТО триватиме

Середа, 7 травня 2014, 17:20

Антитерористична операція на сході України буде продовжена.

Про це під час брифінгу сказав тимчасово виконуючий обов`язки глави Адміністрації президента Сергій Пашинський, повідомляє сайт в.о. президента.

"У Маріуполі силами міліції було звільнено від сепаратистів будинок міськради, який вони контролювали. На сьогоднішній день у Маріуполі досить спокійна обстановка, затримано 16 чоловік", - зазначив Пашинський.

За його словами, антитерористична операція продовжується - у ніч на середу було знешкоджено ще 4 озброєні терористи.

Він підкреслив, що українські війська не входять у місто Слов’янськ з метою недопущення жертв серед мирного населення.

"Але операція буде продовжена, і всі терористи у Слов’янську та Краматорську будуть знищені або захоплені. Українська держава не зупиниться і не потерпить на своїй території тероризму та інших проявів збройної агресії", - наголосив Пашинський.

Він також зазначив, що найближчими днями слідчі органи мають оприлюднити перші результати розслідування трагічних подій, які відбулися в Одесі 2 травня.

"Впевнений, що найближчими днями ми вже зможемо надати інформацію про ті тіньові механізми та пружини, які привели дійсно до надзвичайної трагедії, яка була в Одесі", - заявив він.

За словами Пашинського, наразі слідство триває, відбуваються затримання осіб, котрі можливо причетні до організації масових заворушень у обласному центрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування