У Донецьку роздають "бланки" для голосування на сепаратистському "референдум"

Четвер, 8 травня 2014, 11:23

У Донецьку в таборах, де сконцентрувалися прихильники "ДНР", продовжують говорити про так званий референдум, який сепаратисти планують провести 11 травня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На площі Леніна прихильники "ДНР" продовжують роздавати бланки, за допомогою яких мешканці регіону вже можуть проголосувати. Бланки, які пропонують городянам, двох видів.

В одному - питання "Чи підтримуєте ви відділення Донецької народної республіки в окрему державу", в іншому - "Чи підтримуєте ви акт про самостійність Донецької народної республіки".

На бланках немає ні голограм, ні печаток, ніяких захисних елементів.

Крім того, щонайменше на трьох міських біг-бордах містяться заклики взяти участь у референдумі.

Представники "ДНР" також самостійно розмістили рекламу референдуму на сіті-лайтах - зірвавши рекламу, яка була розміщена на законних підставах, вони розмістили заклики до референдуму.

Крім того, в ефірі Донецької ТРК кожен день присутній "рядок" з аналогічним закликом .

Станом на 10.00 четверга прихильники "ДНР" все ж мають намір провести референдум 11 травня, незважаючи на заклики президента Росії Володимира Путіна до відмови від даного плебісциту.

Крім того безпосередньо перед входом в будівлю облуправління міліції з'явилася барикада з мішків з піском і колючим дротом.

Як повідомлялося, в четвер вдень у Донецьку на позачергове засідання збереться "народний рада Донецької республіки", щоб обговорити питання перенесення "референдуму".

СБУ у середу оприлюднила докази підготовки та координації російською стороною заходів з проведення у східних областях України так званого "референдуму" зі створення "Донецької народної республіки" з заздалегідь відомими результатами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування