АТО триватиме незалежно від рішення ДНР щодо "референдуму" - Парубій

Четвер, 8 травня 2014, 11:50

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій заявляє, що антитерористична операція на сході країни буде продовжена, незалежно від рішення представників "ДНР" щодо так званого референдуму 11 травня.

Про це він сказав на прес-конференції в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

 "Антитерористична операція триватиме незалежно від рішення тих чи інших диверсійних або терористичних гру , які є в Донецькій області , - сказав Парубій.

Він зазначив, що ідея проведення такого плебісциту на сході України є "політичною аферою і авантюрою", яка не має жодної перспективи.

Парубій також проінформував, що в даний час проходить перегрупування військ, і є всі підстави вважати, що операція завершиться успішно.

Як відомо, 7 травня після переговорів з діючим головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтер президент РФ Володимир Путін закликав озброєних проросійських активістів на сході України перенести референдум.

Станом на 10.00 четверга представники ДНР не відмовилися від ідеї проведення плебісциту - вони продовжують роздавати городянам бланки для голосування.

У четвер вдень у Донецьку на позачергове засідання збереться "народна рада Донецької республіки", щоб обговорити питання перенесення "референдуму".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування