Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві на День перемоги затримали 10 провокаторів зі зброєю

П'ятниця, 9 травня 2014, 12:23

У Миколаєві за час святкування Дня Перемоги 9 травня правоохоронці затримали 10 осіб, у тому числі з холодною зброєю.

Про це розповів начальник міського управління міліції Валерій Коба , пишуть НикВести.

За його словами, у порушників виявили металеві прути, кастети, ножі та газові балончики.

Всі затримані відправлені до райвідділу міліції для з'ясування обставин.

За словами Коби, на даний момент міліція повністю контролює ситуацію.

Раніше після покладання квітів до пам'ятного комплексу Героїв-Ольшанців миколаївські міліціонери виявили у двох учасників мітингу кухонний топірець і ломик. Ломик проніс у рюкзаку один із чоловіків у комуфляжной формі, на якій був "Козацтво запорозьке". При цьому він загорнув "засіб захисту" у шкарпетку і не хотів спочатку віддавати міліції, але незабаром послухався одного з товаришів-козаків.

Фото "Никвести"
 
 

Трохи пізніше співробітники міліції затримали молодика у спортивному костюмі з пов'язаною георгіївською стрічкою, у якого при собі виявили два металеві кийки обмотані ізоляційною стрічкою.

За даними облУВС, в Центральний райвідділ міліції було доставлено десять громадян, у яких були виявлені і вилучені небезпечні для оточуючих людей предмети: ломик, кухонний топірець, арматура, кастет, металеві палиці і петарди.

"Речі, які були вилучені під час урочистих заходів у центрі міста, направлені для проведення експертного дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області, за результатами яких буде вирішено питання про початок кримінальних проваджень", - йдеться в повідомленні.

Фото Никвести

Як відомо, "Русский блок" вирішив провести 9 травня мітинг в Миколаєві, незважаючи на можливі диверсії. Міська влада звернулася до суду, щоб домогтися заборони акції.

Пізніше окружний адміністративний суд Миколаївської області заборонив Партії Наталії Вітренко та "Руського блоку" мітингувати в Миколаєві до 25 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...