На орендовану дачу Курченка прийшли люди з автоматами - ЗМІ

Неділя, 1 червня 2014, 19:13

На дачу Сергія Курченка, яку він орендував у селі Стовп'яги під Переяславом-Хмельницьким у 2013 році, в ніч на 1 червня прийшли близько 40 озброєних автоматами людей.

Про це повідомляє видання Корреспондент.net, що входить до холдингу, який належить біглому бізнесменові.

Представники фірми-орендаря повідомили, що близько 2:00 близько 40 осіб, озброєних автоматами, в балаклавах, з кийками, увірвалися на дачу і поклали на підлогу п'ятьох охоронців.

"Нападники заявили, що вони представники "Антикорупційного люстраційного комітету". Керував цією операцією помічник депутата Олега Ляшка", - заявив адвокат фірми-орендаря Денис Серебренніков.

Викликаний наряд міліції не став втручатися в ситуацію і поїхав, пише видання. Один з охоронців у лікарні.

За даними видання , загарбники вимагали зустрічі з представниками орендатора.

"Незрозуміла мета вторгнення. Територія дачі вже кілька тижнів як офіційно відкрита для відвідування будь-якими бажаючими", - заявив Серебренніков.

Як заявив директор охоронної фірми "Центуріон" Володимир Первой, охоронці були не озброєні – вони мали лиш помпову рушницю, але вона зберігалася у сейфі в розібраному вигляді.

Також Первой зазначив, що охоронців до чотирьох годин ранку тримали пов'язаними, а до 11 ранку - не випускали з території дачі.

Фото з сайта korrespondent.net
 

Видання зазначає, що напад на колишню дачу Курченко – не перший, наприкінці лютого туди увірвалися близько 150 осіб в масках і з битами.

Охоронці повідомляли, що нападники відкрили всі приміщення, виламували двері, забирали все, що хотіли та говорили, що все це - "на потреби Майдану".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News