США: На сході України діють терористи

Понеділок, 2 червня 2014, 11:59

Сполучені Штати Америки заявляють, що на сході України орудують терористи.

Про це на прес -конференції в Києві заявив заступник міністра оборони США з міжнародної безпеки Дерек Шоле, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Ми бачимо, що там, на сході, є терористична діяльність, яка дестабілізує не тільки схід України. Ми максимальним чином засуджуємо цю діяльність. Ми намагаємося допомогти українцям зміцнити, зокрема, прикордонну службу", - сказав Шоле.

Він також зазначив, що проросійські сепаратисти в східній Україні скоюють злочини для того, щоб підірвати єдину Україну .

"Я хочу повторити, що Сполучені Штати засуджують і не визнають окупацію Росією Криму і втручання в українські справи. Ми шукаємо способи забезпечити мирне вирішення цього конфлікту. Ми також вважаємо, що українські служби безпеки проявили велику стриманість і мужність у тому, що уникають зайвого насильства", - зазначив він.

Коментуючи на прохання журналістів нічний напад на український кордон, Шоле зазначив, що ще не знає подробиць.

"Ми обговорювали це напад сьогодні під час моїх ранкових зустрічей. Це викликає велику стурбованість, і це подальший приклад дестабілізаційну діяльності, яку, як ми вважаємо, на сході веде Росія ", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...