Прикордонники схопили ще одного росіянина, який воював на Донеччині

Понеділок, 2 червня 2014, 16:13

Прикордонники у суботу затримали росіянина, який брав активну участь в організації масових заворушень з використанням зброї на території Донецької області.

Про це повідомляє сайт Служби безпеки України.

"31 травня прикордонниками відділу "Мілове" під час спроби в’їзду на територію України було затримано 38-річного громадянина Російської Федерації – "П", мешканця м. Єфремов Тульської області", - сказано в повідомленні.

"Встановлено, що росіянин брав активну участь в організації масових заворушень із використанням зброї на території Донецької області, у захопленні Донецької ОДА, районних державних адміністрацій та правоохоронних органів", - повідомляє СБУ.

Зі слів затриманого СБУ повідомляє, що він має досвід бойових дій у гарячих точках, зокрема, брав участь у чеченській кампанії. "Направлений в Україну для участі в незаконних збройних формуваннях за грошову винагороду", - стверджує відомство.

Фото з сайту СБУ

СБУ здійсню стосовно затриманого громадянина РФ необхідні процесуальні дії в рамках кримінального провадження, відкритого за статтями ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч.1 ст.293 (групове порушення громадського порядку), ч.3 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування