Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перші висновки Тимошенко з програних виборів: Пашинського усунуто?

Понеділок, 2 червня 2014, 20:57

Глава адміністрації президента Сергій Пашинський усунутий від повноважень першого заступника голови центрального партійного штабу партії "Батьківщина" з організаційних питань.

Як повідомляють джерела Української правди, такий висновок можна зробити зі слів Юлії Тимошенко на нараді з керівниками обласних осередків "Батьківщини".

Вона повідомила, що відтепер повноваження Пашинського переходять до депутата Івана Кириленка, який призначений ще одним першим заступником центрального партійного штабу партії "Батьківщина".

За словами джерел, Тимошенко дала зрозуміти, що Пашинський останнім часом не приділяв уваги партійній роботі та підтримував Арсенія Яценюка та Петра Порошенка.

Сам Пашинський у коментарі Українській правді сказав: "Мене ніхто не усував і ніхто про це не інформував. Ці питання мене зараз не цікавлять, бо я займаюся іншими питаннями".

Офіційно Пашинський не усунутий з посади першого заступника, але перелік його нових повноважень не визначений.

Центральний партійний штаб партії "Батьківщина" є виконавчим органом партії та дії незалежно від виборчої кампанії.

Його формально очолює Олександр Турчинов, який фактично не займається цими питаннями з огляду на завантаження як в.о. президента і голова Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування