Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Батальйон "Донбас " готується взяти кордон " на замок"

Вівторок, 3 червня 2014, 11:55

Добровольчий батальйон "Донбас" після навчання новобранців відправиться на підмогу українським прикордонникам на Донбасі.

Про це повідомив керівник батальйону Семен Семенченко.

"Зі штату 460 осіб сформовано вже 300. Добровольці проходять жорсткий відбір. До кінця тижня батальйон буде сформований і почнеться набір патріотів для Луганської області", - повідомив він.

"Цей набір - група швидкого, мобільного і дуже жорсткого реагування - прикордонні райони і Донецьк - пріоритет", - додав він.

Семенченко розповів, що для батальйону "пріоритетні завдання - кордон на замок, будь-які напади на прикордонні застави будуть швидко припинятися".

"Інше завдання - боротьба проти угруповань терористів вже знаходяться на території України. Гуляти, як у себе вдома, між містами вони не будуть. Цей наша земля, а не Луганда чи Донбабве", - запевнив він.

Семенченко також заспокоїв тих, хто боїться "бандерівців" у складі батальйону.

"У нас 75 відсотків з Донбасу. Киян - 40 осіб", - запевнив він.

Семенченко також розповів, що зараз ведеться робота над тим, щоб створити підрозділи для патрулювання звільнених міст.

"Міліції в Донбасі майже немає. А без неї терористи знову зберуться. Необхідно здавати міста комусь для охорони та патрулювання. Ми запропонували створити при нас підрозділ, де будуть люди, готові після перемоги йти кардинально міняти міліцію. Якщо підтримають, то ми будемо залишати їх за нашою спиною у звільнених районах", - повідомив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...