Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не готова говорити про перемогу Порошенка

Вівторок, 3 червня 2014, 14:39

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не готова обговорювати результати президентських виборів і плани на парламентські.

Про це вона сказала кореспонденту "Української правди" у понеділок під час засідання громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ". 

Зокрема, на прохання прокоментувати результати президентських виборів, Тимошенко відповіла: "Я не хотіла б про це поки говорити".

Крім того Тимошенко зазначила, що "не готова говорити" щодо планів на тему парламентських виборів.

У понеділок Юлія Тимошенко взяла участь в засіданні "РПР", на якому обговорювалася реформа судової системи.

Ганна Гопко, один з лідерів ініціативи "РПР", відразу попередила учасників засідання, що Тимошенко бере участь у зборах з власної ініціативи. І нагадала, що "Реанімаційний пакет реформ" - не є політичною ініціативою та не планує нею стати. 

Лідер "Батьківщини" наголосила на необхідності посилити права громадянського суспільства. Тимошенко зазначила, що працює над відповідними законопроектами з цього питання.

"У мене є пропозиції на цю тему і створені законопроекти. Ми знаємо, як посилити вплив громадянського суспільства на всі процеси в політиці", - заявила екс-прем'єр.

За її словами, для реформування судової гілки влади необхідна правильна концепція реформування і політична воля нового президента і парламенту.

"І те, що її не можна зробити повністю незалежною - це обман. Вона може бути незалежною. Потрібно тільки бажання президента і парламенту", - заявила Тимошенко.

Як відомо, у понеділок Центральна виборча комісія визнала Петра Порошенка обраним президентом України на дострокових виборах 25 травня.

Юлія Тимошенко за результатами виборів набрала 12,81% голосів виборців і стала другою після Порошенка.

29 травня Тимошенко привітала Петра Порошенка з перемогою у виборах президента України.

2 червня у своєму мікроблозі на Twitter Юлія Тимошенко опублікувала такий пост: "Вдячна кожному, хто підтримав мене на виборах і після. Життя дає нам уроки, щоб ми робили вірні висновки. Працюю над реформою партії". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...