Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тиловики відзвітували про доставлені силовикам бронежилети і допомогу

Вівторок, 3 червня 2014, 18:22

За останні два місяці до польових таборів сил АТО тиловики доставили понад 2 тисячі тонн вантажу.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на заступника командира Об’єднаного центру забезпечення підполковник Андрія Крохмаля.

"Щодня до підрозділів, які виконують завдання в рамках антиретористичної операції прибуває 8-12 вантажівок з майном", - додали в Міноборони.

Переважна більшість перевезеного вантажу – це паливо для танків, бронетранспортерів та інших бойових машин, зосереджених на Донбасі.

"У квітні-травні ми також доставили до місць проведення АТО понад 2300 бронежилетів, 558 з яких французького виробництва класу "3А", близько 26 тисяч сухих пайків вітчизняного виробництва, призначених на добу, і ще 37043 пайків типу "MRE" (призначені на один прийом їжі)" – сказав він.

"Кожна доставка контролюється кількома правоохоронними структурами, – розповів Крохмаль.

"За словами офіцера, усе майно, що надходить також і від благодійних організацій, оперативно направляється в райони зосередження військових підрозділів. При цьому, не поодинокими є випадки, коли тиловики під час перевезення майна і продуктів зазнають збройних нападів з боку терористів. Так, нещодавно 26 куль калібру 5,45 та 7,62 влучили у лобову частину КамАЗу, який доставляв консерви на Луганщину", - зазначив він. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування