Бойовики на Донбасі просять "керівництво" про екстрену допомогу

Середа, 4 червня 2014, 14:43

Дії сил АТО змусили бойовиків на Донбасі звернутися до свого "керівництва" з проханням про екстрену допомогу.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив".

На даний момент, за даними "ІС", російські "куратори" терористів на Сході України вживають заходів з надання допомоги.

Зокрема, на території окупованого Криму з бойовиків місцевої так званої "самооборони" вже сформовано загін загальною чисельністю близько 300 осіб, готовий до проникнення на Донбас, зазначають в "ІС".

Крім того, за даними групи, у прикордонних районах Росії навпроти Донецької області сформовані автоколони з озброєними бойовиками загальною чисельністю до 50 вантажних автомобілів.

"Луганські терористи отримали обіцянку від російських координаторів на прибуття підкріплення від "кавказців" (чисельність підкріплення і маршрути проникнення в Україну уточнюються). Наразі українські силові структури вживають заходів щодо запобігання проникнення даних підрозділів на територію України", - сказано в повідомленні "Інформаційного спротиву".

Як відомо, Кремль продовжує заперечувати присутність російських військових, інструкторів і бойовиків на південному сході України.

"Ніяких військових сил, ніяких російських інструкторів немає на південному сході України", - сказав Путін в інтерв'ю французькому телеканалу TF1 і радіостанції Europe1.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News