Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька ОДА: Бойовики намагаються виїхати зі Слов'янська

Середа, 4 червня 2014, 16:53

Ситуація в області залишається напруженою, АТО продовжує наступальні дії.

Про це повідомляє прес-служба Донецької олблдержадміністрації.

Напруженою на сьогодні залишається ситуація в Горлівці, Дзержинську, Донецьку, Дружковці, Єнакієвому, Краматорську, Червоному Лимані, Маріуполі, Слов'янську, Харцизьку, Шахтарську, Волноваському і Слов'янському районах.

У Слов'янську не припиняються бойові дії. Терористи намагаються вийти з тісного оточення разом з мирними жителями, які залишають зону АТО.

Українські силовики проводять роботу з ідентифікації бойовиків, щоб відокремити їх від мирних жителів і не дати вийти з оточення.

У відповідь на активізацію антитерористичної операції члени ДНР намагаються локально протистояти українським силовим структурам.

В Артемовську озброєними людьми був обстріляний будинок бізнесмена, який, за заявами представників Народного ополчення Донбасу, фінансував Нацгвардію й міг організувати диверсії в місті. У цей час він перебуває у від'їзді. Бойовики також побували в ігорних закладах і ювелірних магазинах бізнесмена. Потерпілих немає.

У Сніжному на блокпосту члени ДНР затримали двох співробітників Дмитровської прикордонної служби. На даний момент їх місцезнаходження невідоме.

У Харцизьку бойовики відвідали виконком міськради, висунули вимоги міському голові погоджувати дії із представниками ДНР, робити відрахування для фінансування республіки.

У Шахтарську невідомою залишається доля двох співробітників міліції, яких після захоплення міськвідділу республіканці не повернули з Горлівки.

У Волноваському районі не припиняється стрілянина на блокпостах.

Дії озброєних членів ДНР приводять до людських жертв серед мирного населення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування