Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії завели кримінальні справи на Яроша, Тягнибока, Авакова і Коломойського

Середа, 4 червня 2014, 17:09

У Слідчому комітеті Росії створено "спеціалізоване управління з розслідування злочинів, скоєних на території України".

Про це в середу повідомляє офіційний сайт відомства.

Згідно з повідомленням, "створене управління буде діяти доти, поки всі українські військові та особи, які вчиняють злочини проти мирних громадян, не будуть притягнуті до кримінальної відповідальності".

До роботи спецуправління залучатимуться всі слідчі підрозділи СК Росії, на території яких прибувають біженці з України (як відомо, інформація про потік біженців з України не відповідає дійсності - ред.).

У СК нагадують, що вони вже розслідують "ряд кримінальних справ за фактами злочинів відносно українських і російських громадян на території України".

"Зокрема, - щодо членів "УНА-УНСО" - Мазура, Бобровича, Яроша, Корчинського, братів Тягнибоків, Мамалиги та інших, за фактом поранення російського журналіста відеоагенства "Russia today" та інші".

Також в СК вказують, що "в рамках кримінальної справи про незаконні методи ведення війни на територіях Донецької та Луганської народних республік вже проводиться ряд слідчих дій".

Крім того, СК Росії має намір отримати з незалежних джерел дані з космічних супутників різних країн, на яких "зафіксований характер руйнувань, їх кількість, а також місця дислокації українських військових формувань".

Слідчий комітет Росії має намір також "дати правову оцінку діям Арсена Авакова, Ігоря Коломойського та інших".

СК РФ "закликає всіх, у тому числі свідомих громадян України, сприяти у встановленні конкретних виконавців вбивств мирних громадян південно-східних регіонів України"...

"І хай не сумніваються ці "герої України", що їх "подвиги" рано чи пізно отримають гідну оцінку, яку дадуть не їхні сьогоднішні господарі, що віддають злочинні накази, а російські та міжнародні судові органи", - резюмується в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...