До електромереж Слов'янська потрапили міни. Місто - без світла

Субота, 7 червня 2014, 11:51

Вранці 7 червня в результаті бойових дій в Слов'янську на територію розміщення диспетчерської та оперативно-виїзної бригади Слов'янського району електричних мереж (РЕМ) ДТЕК Донецькобленерго потрапили міни.

Про це йдеться в повідомленні Слов'янського РЕМ ДТЕК Донецькобленерго.

Від осколків постраждали спецтехніка, адміністративні та виробничі будівлі. Диспетчер і персонал оперативно-виїзної бригади евакуйовані.

Раніше стало відомо, що без електроенергії частково залишився Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі.

"6 червня через бойові дії у районі Слов'янська були пошкоджені високовольтні лінії і повністю знеструмлена підстанція 110 кВ" Слов'янськ". В результаті без електроенергії частково залишився Слов'янськ та 40 населених пунктів у Слов'янському районі. Знеструмлено 11 лікарень і фельдшерсько-акушерських пункти, будівлі "Укртелекому", міського виконкому, СБУ, міліції, держказначейства та податкової інспекції Слов'янська. А також - 8 підкачувальних станцій, через що порушено водопостачання в багатоповерхових будинках", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба відзначала, що за резервним електропостачанням від підстанції 110 кВ "Слов'янськ - Північна" можливо було живити тільки частину знеструмлених адміністративних і житлових будівель в центрі Слов'янська.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування