Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авантюра Путіна на сході України завершується - екс-прем'єр РФ

Субота, 7 червня 2014, 21:34

Ультиматум Заходу з вимогою від президента РФ Володимира Путіна до кінця червня забезпечити припинення збройного опору на сході України не залишає йому жодних шансів - він буде змушений визнати свій програш.

Таку думку висловив екс-прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов.

"Своєю української авантюрою Путін залучив всю країну в азартну геополітичну гру, зробивши російський народ заручником своїх амбіцій. Всім вже зрозуміло, що блеф не спрацював", - зазначив він.

"Гра завершується, і головне завдання Путіна - мінімізувати політичні втрати і зберегти обличчя. Основний напрямок зусиль - не здавати своїх. Для цього збройних сепаратистів треба легітимізувати в якості сторони переговорів з офіційними властями Києва. Чи є ресурс для збереження обличчя в такій формі? На мій погляд, такого ресурсу немає ", - зазначив Касьянов.

"Чи є ймовірність того, що Путін продовжить піднімати ставки в цій азартній грі, продовжуючи надавати підтримку сепаратистам в різних формах? Вважаю, що ні .... Авантюра в південно-східній Україні завершується, кримська історія ще довго не буде закрита, а відносини з Україною і Заходом при нинішньому російському режимі відновити не вдасться ", - підсумував екс-прем'єр РФ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування