Прикордонники - Ковалю: ми 2 доби відстрілювались, та допомоги так і не дочекалися

Субота, 7 червня 2014, 22:44

Особовий склад Луганського прикордонного загону висловив обурення заявою в.о. міністра оборони Михайла Коваля про штурм прикордонників озброєними терористами.

У листі, розміщеному на сайті Держприкордонслужби, прикордонники висловлюють обурення тим, що Коваль заявив у Брюсселі, нібито штурму управління загону насправді не було.

"Ми, хто півтори доби відстрілювався від озброєних терористів, чиїх вісьмох товаришів дістали кулі та гранати бойовиків, хто щиро очікував допомоги саме від вас, але так її і не дочекався", - заявляють прикордонники.

"Знаємо, що між командиром нашого загону та вами відбулася телефона розмова. Ви запевнили його у тому, що допомога буде надана вже найближчим часом, однак пройшло майже дві доби і крім показового польоту авіації більше нічого так і не відбулося. Ваші слова виявилися порожніми обіцянками", - йдеться у листі.

Також прикордонники заявляють, що вони "продовжують охороняти державний кордон на нових місцях дислокації". 

Скрін-шот з сайта dpsu.gov.ua

Як відомо,  управління Луганського загону прикордонників із понеділка атакували бойовики-сепаратисти й намагалися взяти його під контроль, вимагаючи від охоронців кордону здатися.

Управління Луганського загону та відділ прикордонної служби "Станично-Луганське" були передислоковані у більш безпечні місця.

Разом з тим міністр оборони Михайло Коваль заявив, що штурму прикордонного загону у Луганську не було - тільки обстріл.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування