У Луганську терористи знеструмили аеропорт. Під'їзди замінували

Неділя, 8 червня 2014, 20:16

У Луганську терористи знеструмили аеропорт.

Про це йдеться в повідомленні спільноти Евромайдан SOS в Facebook.

Згідно з повідомленням, зараз аеропорт контролюється українською стороною. Разом з тим активісти збирають кошти на генератор, який можуть туди передати.

У соцмережах повідомлялося, що вранці Луганськ був атакований бойовиками в аеропорту, після чого "наймані терористи кавказької зовнішності мінують дорогу до аеропорту".

Як повідомляє Сitynews, терористи почали обстріл будівлі аеропорту, який контролюється українською армією, о 4:20 8 червня.

"Під час атаки використовувалися ПТУРи, гранатомети, міномети і автоматична зброя. В даний момент в 500 метрах від аеропорту в бік Луганська особи кавказької національності влаштували блокпост, на якому перевіряють документи", - зазначає видання.

В аеропорт і в село Первозванівка нікого не пропускають.

За уточненими даними розвідки, бойовики замінували під'їзди до прилеглого села, а також замінували околицю селища Георгіївка. На виїздах з міста Луганська у бік аеропорту, на дорогу в луганський аеропорт заклали фугаси.

Військові, що знаходяться в аеропорту, вважають, що в районі аеропорту терористами може бути влаштована провокація, в якій звинуватять армію.

Як відомо, напередодні в районі аеропорту стався потужний вибух - вибухнула електрична підстанція, яка забезпечувала живлення аеропорту. Наразі вона не працює.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування