Путін скликав Радбез РФ щодо ситуації в Україні

Вівторок, 1 липня 2014, 18:23

Президент РФ Володимир Путін скликав засідання Ради безпеки щодо ситуації в Україні.

Путін провів засідання Радбезу у вівторок, передає ИТАР-ТАСС.

Як повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, президент РФ провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки Росії, на зустрічі обговорювалася ситуація в Україні і подготовка "каспійського саміту".

За словами Пєскова, в нараді взяли участь спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, голова Держдуми Сергій Наришкін, секретар Радбезу Микола Патрушев, глава адміністрації президента Сергій Іванов, глава МЗС Сергій Лавров, глава МВС Володимир Колокольцев.

Також там були міністр оборони Сергій Шойгу, директор ФСБ Олександр Бортніков, глава СЗР Михайло Фрадков, заступник секретаря Радбезу Рашид Нургалієв, член Радбезу Борис Гризлов.

"У ході наради обговорювалися різні аспекти підготовки четвертого саміту прикаспійських держав, який запланований на осінь цього року. Крім того, відбулося детальне обговорення ситуації на Україні, яка стрімко погіршується після того, як президент Порошенко віддав наказ про вихід з режиму припинення вогню", - сказав Пєсков.

Як відомо, у вівторок Путін під час виступу на нараді послів у Москві заявив про безрезультатність переговорів із врегулювання ситуації на сході України.

При цьому Путін виглядав дуже схвильованим і невпевненим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування