Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тривають переговори щодо звільнення будівлі донецької міліції - МВС

Вівторок, 1 липня 2014, 20:54

Ситуацію із захопленням будівлі обласного управління міліції в Донецьку ще не вирішено. Тривають переговори.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає Інтерфакс-Україна.

"Будівлю захоплювали, але там зараз тривають певні переговори, які можуть привести до того, що її буде звільнено", - сказав він в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері.

При цьому він не уточнив, між ким саме тривають переговори.

"Ця ситуація ще не завершена. Серед самих терористичних угруповань стався різнобій. Терористи на чолі з "Бісом" (підполковник Головного розвідувального управління РФ Ігор Безлер на прізвисько "Біс" - ред.) хотіли повністю зруйнувати роботу донецької міліції. Інші угруповання, розуміючи, що остаточне руйнування роботи міліції призведе до настроювання громадської думки проти них, навпаки виступали проти дій "Біса", - зазначив Геращенко.

Він також наголосив, що в українських міліціонерів у Донецьку був лише необхідний мінімум зброї для боротьби з грабіжниками і бандитами. "Зброю було ще у квітні вивезено з Донецька", - сказав радник глави МВС.

Як повідомлялося, у вівторок терористичні злочинні угруповання штурмували будівлю обласного управління міліції в Донецьку. В результаті протистояння загинув один правоохоронець, семеро отримали поранення.

Згодом МВС України заявило, що штурм бойовиками будівлі донецької обласної міліції відбито.

Як пише журналістка "Української правди" Катерина Сергацкова, за однією з версій, будівлю управління МВС у Донецьку захопили бойовики на чолі з Ігорем Безлер (Бісом), а інші бойовики з угруповань "Оплот" і "Схід" намагаються вибити його звідти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...