Мирним жителям, які хочуть виїхати зі Слов'янська, готові надати транспорт

Середа, 2 липня 2014, 21:57

Жителі Слов'янська можуть залишити місто практично через будь-який блокпост сил АТО, їм може бути наданий транспорт для виїзду із зони бойових дій.

Про це заявив командувач Національною гвардією Семен Полторак в ефірі "5 каналу" в середу ввечері.

"Практично на всіх блокпостах, і цю інформацію ми намагаємося донести до жителів Слов'янська, є можливість вийти із зони бойових дій", - сказав він.

За його словами, особовий склад блокпостів отримав відповідний інструктаж, вони навіть готові надати транспорт, у разі потреби, щоб забрати людей, які збираються вийти з міста.

Командувач Нацгвардією констатував, що кількість мирних жителів, які залишають Слов'янськ, протягом останньої доби збільшилася. При цьому в більшості випадків вони негативно відгукуються про дії бойовиків.

"Дії терористів останнім часом пов'язані з пограбуваннями, насильством і мародерством", - розповів він.

Крім того, збільшилася кількість випадків, коли місцеві жителі підходять до блокпостів АТО і просяться до лав силовиків для спільної боротьби проти бойовиків, які захопили місто.

 "Я впевнений, що більшість людей, які проживають у зоні АТО, дають правильну оцінку тому, що там сталося. Вважаю, що вони мають право захищати свої сім'ї, своїх рідних і близьких", - сказав Полторак.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування