У Луганську на міні підірвалися двоє людей

Четвер, 3 липня 2014, 11:48

2 липня в районі аеропорту на міні підірвалися двоє людей.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

"У результаті одна людина загинула, ще одна із множинними травмами й опіками доставлена у Луганську обласну клінічну лікарню", - сказано в повідомленні.

У різних частинах міста в результаті конфліктних ситуацій були поранені трої мирних жителів.  З різними пораненнями кінцівок  потерпілі госпіталізовані в Луганську міську лікарню №2.

Також прес-служба повідомляє, що по вулиці Кононенка в районі будинків №№44,46,48 був виявлений снаряд, що ушкодив гараж і сарай, по вулиці Крута снаряд пошкодив покрівлю будинків №34 і 36. Боєприпас виявлений не був, приблизно снаряд застряг стіні.

По вулиці Шахова в районі будинку №32 снаряд потрапив у ворота, які були зруйновані, також зруйновані паркан і частково сарай. По вулиці Остапенка снаряд потрапив у паркан у районі будинку №35.

У результаті зруйнований забір, боєприпаси поглибилися в землю. Також снаряд упав на вулицю Рудя в районі будинку №55а, він не розірвався й поглибився в землю.

На територію автопарку по вулиці Оборонна, 101-В упав боєприпаси, що  не розірвався й заглибився в землю.

Ще один снаряд упав на території городу в районі будинку №74 по вулиці Радищева. Боєприпаси в зарослому очеретом городі виявлений не був.

У повідомленні не вказується, що це за снаряди й із чиєї сторони вони були випущені.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування