Необхідне для мирного коридору і допомоги біженцям обіцяють до 7 липня

П'ятниця, 4 липня 2014, 10:51

16 пунктів чітких завдань отримали учасники Міжвідомчого координаційного штабу з вирішення питань осіб, які переміщуються з районів проведення АТО.

Про це заявив віце-прем`єр-міністр Володимир Гройсман за результатами наради штабу, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"За дорученням прем’єр-міністра я зібрав штаб, вислухав всіх і зрозумів стан справ. Намічений дуже чіткий і зрозумілий план дій, який буде презентовано в понеділок, але до цього часу вже будуть розгорнуті певні об’єкти інфраструктури, які необхідні для мирного коридору і допомоги в переміщенні осіб", - сказав він.

"Всі отримали доручення, є 16 пунктів чітких завдань, які вже почали виконувати", - додав Гройсман.

Він зазначив, що до виконання плану дій залучено широкі кола волонтерів через координаторів, які входять в штаб, а також міжнародні структури і некомерційні громадські організації України.

Сам Міжвідомчий координаційний штаб базується на території Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Вже сьогодні виконується ряд завдань, які дозволять відкрити коридор, зробити все, що необхідно для допомоги людям. В тому числі, у формуванні інформаційних ресурсів, де громадяни можуть отримати інформацію про те, де є місця для проживання, садочок і школа", - сказав Гройсман.

"Це все вже підготовлено, я думаю що в понеділок ми це презентуємо", - сказав віце-прем`єр.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News