Росія вирішила не віддавати Україні озброєння з Криму

Субота, 5 липня 2014, 13:31
Росія прийняла рішення про призупинення процесу передачі офіційному Києву озброєння, військової техніки та матеріальних засобів збройних сил України з території Республіки Крим.

Про це йдеться в заяві МЗС РФ.

Дане рішення в російському відомстві пояснюють "триваючими активними діями українських силовиків на Сході України із застосуванням важкого озброєння і бойової авіації".

У МЗС РФ звинуватили Україну в тому, що в результаті "гинуть мирні громадяни, у тому числі діти, а також руйнуються об'єкти цивільної інфраструктури населених пунктів Донецької та Луганської областей".

У відомстві підкреслили, що дане рішення буде діяти до повного припинення "українськими силовиками бойових дій на Сході України та врегулювання ситуації мирним шляхом".

Як відомо, 30 червня президент України Петро Порошенко зупинив дію перемир'я на Сході України і відновив проведення АТО.

За час дії перемир'я бойовики, керівниками яких є, в тому числі, і громадяни РФ, неодноразово робили обстріли не тільки українських військових, але і житлових кварталів та інфраструктури мирних жителів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування