Яценюк дав Таруті день на відновлення Слов'янська та Краматорська

Субота, 5 липня 2014, 20:49

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив в одноденний строк відновити життєзабезпечення Краматорська та Слов'янська у зв’язку із завершенням бойової операції стосовно звільнення цих міст від терористів.

Про це йдеться у повідомленні уряду на Фейсбук.

Таке доручення було надано голові Донецької облдержадміністрації Сергію Таруті, міністрам, керівникам інших центральних органів виконавчої влади та головам облдержадміністрацій, прилеглих до Донецької та Луганської областей.

Зокрема, йдеться про відновлення роботи територіальних органів казначейства, Міндоходів, відділень фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування та управлінь Пенсійного фонду України, філій та відділень АТ "Ощадбанк".

Крім того, Яценюк доручив вжити необхідних заходів щодо відновлення правоохоронних органів, органів юстиції, медичних та санітарно-епідеміологічних закладів, систем водозабезпечення, зв’язку.

Прем'єр-міністр також розпорядився забезпечити населення продуктами харчування, предметами першої необхідності, виробами медичного призначення, лікарськими засобами, комунально-побутовими послугами, а також транспортним та інформаційним забезпеченням.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News