Депутат Бундестагу закликав Путіна "злізти з пальми на землю"

П'ятниця, 1 серпня 2014, 14:48

Депутат Бундестагу від партії Ангели Меркель ХДС Карл-Георг Веллман в ефірі німецького телебачення ARD порадив Президенту Росії Володимиру Путіну "злізти з пальми на землю".

Про це повідомляє УНІАН.

"Путін повинен злізти з пальми на землю. Ми хочемо йому в цьому допомогти", - сказав Карл-Георг Веллман, і додав, що до сьогодні активно, але безуспішно, намагалися це зробити глава німецького уряду Ангела Меркель і міністр закордонних справ Франк-Вальтер Штайнмайер.

Карл-Георг Веллман сказав, що для російського президента є складним визнати свої помилки. "Російська пропаганда розкрутилася -- говорять про фашистської хунті в Києві.

Депутат також наголосив, що Росія за будь-яких обставин залишиться найбільшим сусідом Євросоюзу, і сказав, що Європа без росіян була б "неповною", нагадавши про "енергетичну і людський потенціал" країни, але при цьому він зазначив, що для діалогу необхідні "розумні партнери".

Карл-Георг Веллман сказав, що Володимир Путін міг би гідно вийти із ситуації, якщо б почав дбати про інтереси держави через створення зони вільної торгівлі з Європейським союзом, при тому, що ЄС готовий до таких розмов.

Європейська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування