Сили АТО звільнили Красногорівку – Ярош

П'ятниця, 1 серпня 2014, 20:35

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош повідомив звільнення Красногорівки Донецької області.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні 1 серпня 2014 року підрозділи Добровольчого українського корпусу "ПС", підсилені бронетехнікою 51 бригади ЗСУ з боєм звільнили Красногорівку. Втрат серед особового складу немає", - повідомив Ярош. 

У той же час у медіа центрі АТО повідомили, що бойовики намагаються уникнути оточення силами АТО в районах міст Первомайськ, Стаханов, Алчевськ та Луганськ.

"З метою дискредитації сил АТО, терористи обстрілюють місто Луганськ, при цьому перекладають вину за руйнування інфраструктури міста на сили АТО", - зазначили у медіацентрі.

"Загалом обстановка характеризується спробами бойовиків утримати підконтрольні населенні пункти, зокрема Донецьк та Горлівка. Основними вузлами оборони маргіналів залишаються міста Горлівка, Ясинувата, Донецьк та Макіївка",  - додали у прес-центрі.

"За даними розвідки терористи панічно намагаються зупинити наступ сил АТО. Для цього у місто Свердловськ здійснюється накопичення сил та засобів для подальшого перекидання в напрямку міст Сніжне, Торез та Ровеньки", - повідомили в АТО.

Окрім того, у медіацентрі зазначили, що бойовики з мінометів обстрілювали
блокпост та позиції українських піхотинців неподалік населеного пункту Авдіївка. Втрат немає.

Також був здійснений артилерійський обстріл блокпосту неподалік населеного пункту Піски.

Станом на 18.00 сили АТО займалися звільненням від російських найманців населеного пункту Марʼїнка.

Також, у медіацентрі повідомили, що з території російської Федерації продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО. Зокрема,
здійснено артилерійський обстріл пункту пропуску Должанський та позицій піхотинців, що знаходяться поблизу цього пункту.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News