Бойовики обстрілювали сили АТО з мінометів і Граду, та ніч минула без втрат

Субота, 2 серпня 2014, 10:26

Усю ніч терористи обстрілювали українських військовиків у Луганському аеропорту. Вогонь відкривали щонайменше сім разів – один раз з міномету, решту з "Граду".

Обстрілювали і інші позиції українських силовиків, повідомляє 5 канал з посиланням на речника штабу АТО Олексія Дмитрашківського.

"Сім разів було обстріляно аеродром Луганськ – шість разів з БМ-21 "Град" та один раз з танку. Хоча мало місце чимало обстрілів, ніч минула без втрат", - зазначив він.

За даними речника АТО, продовжуються артилерійські обстріли позицій сил АТО з території РФ.

Так, о 20:30 та 21:15 був артилерійський обстріл в районі населеного пункту Панченкове зі сторони РФ,  двічі були обстріляні позиції десантників в районі населеного пункту Дякове з російського боку. Обстріли велися з БМ-21 "Град".

Разом з тим українські війська закінчили зачищати від терористів населені пункти Красногорівка та Старомийхайлівка поблизу Донецька.

У свою чергу керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив, що за минулу ніч сили АТО провели підготовчі заходи для подальших дій.

Терористи повсюдно здійснювали обстріли позицій сил АТО, силовики відкривали у відповідь вогонь. Зокрема, були обстріляні сили АТО поруч з населеними пунктами на Луганщині Челюскінець та Щастя -  з "Граду" та мінометів.

Карта бойових дій у зоні АТО станом на 1 серпня.

Карта бойових дій у зоні АТО станом на 1 серпня. Джерело rnbo.gov.ua

Українська правда, 5 канал 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування