Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко: зустріч із "митною трійкою" запропонував Порошенко

Вівторок, 26 серпня 2014, 14:29

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі в Мінську заявив, що ініціатива провести зустріч у форматі Україна-ЄС-Євразійська трійка виходила від президента України Петра Порошенка. 

Про це повідомляє білоруське державне агенство БЕЛТА.

Вітаючи українського гостя, Лукашенко підкреслив, що Порошенко не одного разу відвідував Білорусь ще будучи в колишніх посадах.

"Уже після обрання вас президентом у нас відбувся короткий діалог, але принциповий і дуже важливий. І я про це сьогодні скажу, бо надто багато просторікують про зустріч і про те, що хтось собі піар-кампанію влаштовує", - сказав президент Білорусі.

"Це була ваша пропозиція зібратися без всякого там гвалту, без бухти-барахти приймати рішення після укладення угоди про асоціацію України з ЄС, розібратися в ситуації, яка на той момент складалася в економіці. Ось і весь піар", - заявив Лукашенко.

"Це була пропозиція президента України, ви мене попросили довести це до моїх колег. Я був виконавцем. Я все зробив для того, щоб довести до них вашу точку зору, і ось - відповідна реакція з боку членів Митного союзу", - додав президент Білорусі.

На його думку, "Це говорить про те, що Україна вкрай зацікавлена​​, щоб на українській землі, в центрі Європи була нормальна ситуація і обстановка, а в Білорусі тим більше в цьому зацікавлені".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...