МВС впроваджує агентів у терористичні організації

Середа, 6 серпня 2014, 09:23

У силових відомствах працюють над тем, щоб впровадити якнайбільше агентів у терористичні організації.

Про це у своєму Facebook розповів радник міністра МВС Антон Геращенко.

"Ніхто не придумав більш ефективного способу боротьби з тероризмом, ніж наявність у середовищі терористів своєї агентури. І ми у МВС, а СБУ в себе, працюємо над тем, щоб у нас було побільше агентів усередині терористичних організацій", - написав він.

"Я спеціально публікую цю інформацію, для того щоб терористи знали, про те, що ми у МВС думаємо й робимо все для того, щоб ускладнити, а потім і унеможливити їхню роботу з дестабілізації ситуації в областях, які не зачіпає АТО", - повідомив він.

"Щоб вони почували себе смертниками-камікадзе, що йдуть на черговий теракт, як на останній у своєму житті, тому що, швидше за все, загинуть при спробі до втечі", - додав Геращенко. 

Він повідомив, що після обстрілу танкового заводу й військкомату в Харкові, в місті буде посилена охорона військових заводів і Харкова в цілому.

"Постріл у військкомат, щоб туди страшно було ходити мобілізованим і співробітникам військкомату. Постріл по танкоремонтному заводу - спроба залякати робітників і інженерів заводу, які щодня ремонтують ушкоджені в ході АТО наші танки, БТР і БМП", - уважає він. 

Начальник харківської міліції Анатолій Дмитрієв розповів, що харківська міліція переведена в режим посиленого несення служби, додав Геращенко.

"Це означає, що співробітники міліції й державної охорони будуть частіше патрулювати місто, на блок постах будуть ще ретельніше до невдоволення проїжджаючих, перевіряти авто, а на вокзалах і автовокзалах -пасажирів і їх речі", - додав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...