У родичів скандального Чуркіна хочуть відібрати Львівський автобусний завод

Середа, 6 серпня 2014, 11:31

Чиновники Львівської облдержадміністрації розглянуть питання про застосування санкцій або націоналізацію російських підприємств, які працюють в області.

Як  заявив ТСН заступник голови ОДА Йосиф Ситник, першим під націоналізацію може потрапити легендарний Львівський автобусний завод, який належить братам Чуркіним – племінникам того самого Віталія Чуркіна, який представляє Росію в ООН.

"Його висловлювання проти України всі ми чули, які вони є українофобські, які вони є україноненависницькі і як він зневажає український народ. Тому, я думаю, після детального аналізу, в контексті цьому, ми будемо першим пропонувати до націоналізації саме Львівський автобусний завод", – сказав Ситник.

Крім того, як повідомляє Zaxid.net, львівська обласна влада аналізує список із 177 підприємств, які працюють в області і належать росіянам.

Зокрема, до таких підприємств належать готелі "Дністер" та Reikartz Hotels & Resorts, Моршинський завод мінеральних вод "Оскар", відділення банків, бренди одягу, автозаправні станції та інше.

Як відомо, Україна має намір також запровадити економічні санкції проти Росії у відповідь на її військову агресію на сході.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування