Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві зібрали мітинг. ФСБ РФ дестабілізує регіони?

Середа, 6 серпня 2014, 16:46

Федеральна Служба Безпеки Російської Федерації намагалася розхитати Миколаїв, організувавши мітинг проти підвищення тарифів, вважають в управління СБУ Миколаєва.

Про це повідомляє видання "НикВести" з посиланням на джерело в управлінні.

У середу під будівлею Миколаївської облдержадміністрації зібралось близько 50 людей з плакатами.

 

Вони зверталися до губернатора Вадима Мерікова з вимогою не виконувати "незаконні та злочинні накази з Києва",  пов’язані з підвищенням комунальних тарифів.

Організатором мітингу виступив "Інститут Міжнародного Впливу". Раніше представники цієї організації разом з нардепом-сепаратистом Олегом Царьовим, були учасниками круглого столу, де запропонували Віктору Януковичу нагородити бійців "Беркут" за розгін Майдану.

Як повідомляє джерело в управлінні СБУ в Миколаївській області, дана акція є частиною серії мітингів, які організовані по всій Україні за участі спецслужб Російської Федерації.

"Це робиться з метою дестабілізації ситуації у спокійних регіонах України, де ФСБ не змогли спровокувати ескалацію конфлікту, як на сході України. Як правило учасники мітингу виходять з лозунгами, які стосуються соціального забезпечення, великих податків, пенсій, - повідомляє джерело у СБУ Миколаївській області.

"Але "активісти" не орієнтуються у вимогах та лозунгах, закликах які написані на їх плакатах. Вчора такий мітинг пройшов у Херсоні, його учасники отримали по 80 гривень", - додав співрозмовник.

"Мітингувальники" отримали гроші за акцію 
 

Мітингувальники тримали в руках плакати "Я хочу митись у гарячій воді", "Не можите, вирішимо самі", "Досить грабувати народ".

Було також кілька плакатів з написами англійською мовою, проте мітингувальники не могли відповісти на питання журналістів, що на них написано, також журналісти побачили як після завершення мітингу з ними розрахувалися біля готелю "Николаев", та у пешохідній зоні на проспекті Леніна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування