Держкомтелерадіо вимагає заборонити в'їзд Пєскову, Кисельову та іншим пропагандистам

Середа, 6 серпня 2014, 22:41

Держкомтелерадіо звернувся до Комітету з питань застосування санкцій до осіб, що підтримують та фінансують тероризм в Україні, з пропозицією вжити обмежувальні заходи щодо державних чиновників Росії, які є кураторами інформаційної сфери.

Про це повідомив у своїй заяві Директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо України Богдан Червак.

"Підтримуючи застосування санкцій та обмежувальних заходів до власників і керівників російських телеканалів-агресорів, Держкомтелерадіо України також вважає за необхідне аналогічні санкції і заходи вжити до державних чиновників РФ, які опікуються інформаційною сферою, а точніше пропагандою насильства і ненависті стосовно України", - повідомив він.

Держкомтелерадіо вважає, що в'їзд до України має бути заборонений певному переліку російський чиновників.

Червак запропонував такий список для застосування санкцій: Олексій Громов,перший заступник керівника адміністрації президента РФ; Владислав Сурков, помічник президента РФ; Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ.

Окрім того, він хоче, щоб в'їзд заборонили Павлу Зеньковичу, начальнику управління зв'язків з громадських проектів адміністрації президента РФ; Миколі Никифорову, міністру зв'язків та масових комунікацій РФ; Михайлу Сеславинському, керівнику федерального агентства з друку та масових комунікацій РФ.

"Також треба не забути про відщепенця і зрадника українського народу, так званого "міністра внутрішньої політики, інформації та зв'язків республіки Крим" Полонського", - заявляє пан Червак.

Він також звернувся до громадян України з проханням надавати в Держкомтелерадіо інформацію щодо інших осіб, які мають пряме чи опосередковане відношення до розпалювання у ЗМІ міжнаціональної ворожнечі, закликів до війни та посягань на територіальну цілісність і незалежність Української держави. Ця інформація буде передаватися правоохоронним та іншим державним органам для реагування.

Як відомо, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що МВС готує перелік близько 500 російських діячів культури, яким буде заборонено в'їзд в Україну.

Телекритика

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...