Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боєць зони АТО відправив на Львівщину посилку з гранатою

П'ятниця, 8 серпня 2014, 15:21

Працівники міліції виявили та вилучили ручну гранату та патрони до автомата Калашникова, які боєць з зони АТО надіслав до Жовкви поштою своєму брату.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного управління міліції.

"Ми виявили та перекрили канал постачання боєприпасів із зони проведення антитерористичної операції на територію Львівської області. Після проведених оперативних заходів, було встановлено, що посилку запакували у зоні АТО і експрес-поштою переслали на Львівщину" - розповів начальник відомства Дмитро Загарія.

Окрім тридцяти патронів та ручної гранати, у посилку були спаковані сигнальний патрон, підствольний ліхтарик, мобільний телефон та камуфляж.

 
 
 
 
 

Відправник – 33-річний військовослужбовець, недавно мобілізований для проходження служби у зоні АТО. Одержувач – його 34-річний рідний брат, мешканець міста Жовква, непрацюючий.

"Правоохоронці затримали чоловіка, після того як він отримав посилку. Як пояснив одержувач, йому надіслав її його рідний брат і просив до його повернення з зони АТО нічого з відправленими речами не робити", - розповів замначальника міліції Львівської області Руслан Домніцак.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч1. ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування