На Донеччині без світла залишаються 130 населених пунктів

Вівторок, 2 вересня 2014, 13:23

У Донецькій області через пошкодження унаслідок бойових дій терористів знеструмленими залишаються 130 населених пунктів.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, повністю знеструмлені міста Ясинувата, Вуглегірськ та селище Грабари. Частково знеструмлені міста Дебальцеве, Амвросіївка, Докучаєвськ, Харцизьк, Горлівка, Іловайськ, Зугрес.

На Донбасі комунальні та аварійно-ремонтні служби відновлюють ушкоджену терористами інфраструктуру, незважаючи на складну ситуацію та погрози бойовиків. Зокрема, у Донецьку частково відновлено водопостачання, а в декількох мікрорайонах міста відновлено й енергопостачання.

Персонал Донецькобленерго наразі відновив електропостачання Північного водопровідного вузла КП "Вода Донбасу". Відновлено водопостачання жителям Київського району Донецька. Відновлено також електропостачання жителям мікрорайонів Гладківка та Іванівка в Київському районі і мікрорайоні Привокзальний у Куйбишевському районі Донецька.

У Харцизькому районі до електропостачання підключене селище Гірське. Бригади енергетиків ведуть ремонтно-відновлювальні роботи опор, заміну електроустаткування на Артемівській, Горлівській, Єнакіївській, Костянтинівській, Слов’янській, Макіївській, Тельмановській ділянках високовольтних ліній електропередач, які пошкоджені внаслідок бойових дій. Роботи здійснюються з метою поліпшення й забезпечення резервного електропостачання споживачам у цих районах.

Крім того, у Новоазовську терористи пограбували  місцеві банківські відділення. Через це в місті призупинено соціальні виплати, існує дефіцит продуктів харчування, залишки продаються за завищеними цінами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування