Ситуацію під Іловайськом ретельно розслідують - Семенченко

Середа, 3 вересня 2014, 09:18

Обставини оточення сил антитерористичної операції під Іловайськом, через що багато бійців загинули чи взяті у полон, будуть розслідувати.

Про це повідомив командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

"За підсумками вчорашньої зустрічі з головою Верховної Ради і президентом - буде ретельне розслідування обставин оточення українських частин ЗСУ, Нацгвардії та МВС під Іловайськом", - написав він.

"Зміна "правил гри" – оцінка за результатом і персональна відповідальність за свої дії – те, з чого треба починати, якщо ми прагнемо бути сильною державою і зберегти незалежність", - вважає Семенченко.

Він також повідомив, що комбати отримали від влади запевнення в тому, що буде зроблено все можливе для звільнення полонених військових.

"Усі альтернативні варіанти задіяні. Працюємо", - додав Семенченко.

Напередодні він говорив, що в полоні бойовиків т.зв. "ДНР" залишаються 80 бійців.

Семенченко також зазначив, що добровольчі батальйони отримують важку зброю і залучають нових добровольців.

"Отримуємо важке озброєння для "Донбасу". Штат збільшено. Потік добровольців посилився рази у два. Путін домігся тільки зворотного. Там, де росіянин тікає, українець дістає шаблю", - заявив командир "Донбасу".

Він також додав: "Потрібна потужна система територіальної оборони. Підтримка армії у звичайний час і партизанський рух у критичний момент. Працюємо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування