За ніч сили АТО убили понад 120 бойовиків – прес-центр

Четвер, 4 вересня 2014, 10:15

За ніч із 3 на 4 вересня підрозділи сил антитерористичної операції знищили понад 120 бойовиків, повідомляє прес-центр АТО.

"За минулу ніч підрозділи сил АТО вели активні бойові дії, в результаті яких було знищено понад 120 бойовиків", - йдеться у повідомленні відомства на Facebook.

"Разом з тим значно збільшилася кількість обстрілів наших позицій з території Російської Федерації. Зокрема росіяни з застосуванням систем "Смерч" обстріляли позиції наших військ неподалік населених пунктів Весела Гора, Валуйське, Дмітровка", - підтверджує прес-центр.

Тричі з застосуванням систем "Смерч" було обстріляно позиції Українських піхотинців неподалік населеного пункту Побєда.

Крім цього, з установок "Град" та мінометів було обстріляно позиції та блокпости сил АТО поблизу населених пунктів Плотина, Красноталівка, Нікітіно, Золоте, Дебальцеве, Фащівка, Степовий.

"Незважаючи на шалений тиск бойовиків, яким допомагають підрозділи регулярних військ збройних сил Російської Федерації, наші військовослужбовці героїчно захищають територію України. і роблять все для найшвидшого визволення її від загарбників", - наголошує прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...