У Раді збирають підписи за запровадження воєнного стану

Четвер, 4 вересня 2014, 13:49

Серед депутатів Верховної Ради збирають підписи під зверненням до президента Петра Порошенка щодо запровадження воєнного стану.

Про це повідомив журналістам лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок, доки триває закрите засідання парламенту.

"Настрій практично всієї зали – це введення воєнного стану. Ми написали зверненням разом з іншими депутатами із закликом зробити подання про введення військового стану", - сказав Тягнибок

Проект звернення Верховної Ради до президента щодо введення воєнного стану на території Луганської та Донецької областей внесли до парламенту 4 вересня лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв та його колега зі "Свободи" Олег Тягнибок.  

Тягнибок вважає, що засідання ВР у закритому режимі себе не виправдало.

"Це просто була марна трата часу для всіх нас. Нічого нового ми не почули, тому фракція "Свобода" більше ніколи не буде підтримувати рішення про закриті засідання", - сказав він.

Тягнибок додав, що у своїх виступах всі силовики "говорили про наявність російських військ на території України, всі говорили про війну – і ніхто не говорив про антитерористичну операцію".

"Всі визнавали, що план Путіна очевидний – сухопутний коридор до Маріуполя, потім до Криму, а потім до Молдови", - зазначив Тягнибок.

Коментуючи оголошені вибори, він заявив: "Ситуація з виборами є не те, щоб катастрофічною, а не можливою для виконання".

Водночас Тягнибок тішиться тим, що за підсумками виборів до Верховної Ради не потраплять, на його переконання, Комуністична партія і Партія регіонів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News