Семенченко впевнений, що йде гра "у довгу", "Азов" підкориться наказу

П'ятниця, 5 вересня 2014, 18:10

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко вважає, що незважаючи на перемир'я, ситуація буде тривати й восени, і взимку.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Я не хочу ворожити на яких умовах укладене перемир'я. Мені це не цікаво. Я не хочу думати підуть ВОНИ далі або одержать фінансовану нами ж державу усередині України. Не хочу думати, через який час вони полізуть далі і як це зроблять: військовим або політичним шляхом. Усе це нецікаво й не важливо", - написав він.

"Важливо чого хочемо ми. Ми хочемо сильної України? Тоді встаємо з дивана і йдемо в спортзал. Ідемо на курси парамедиків, вчимося стріляти, збираємо речі для армії на осінь і зиму. Замість прочитання чергового крику у ФБ "караул, нас злили"- ідемо й вступаємо у товариство мисливців, патріотичну. Організацію, у батальйон, партизанський загін або армію", - підкреслив Семенченко. 

"Друзі, це гра в довгу й ми з вами її учасники. Не дайте перетворити себе на глядачів і все буде добре. Давайте робити що маємо й нехай нам Бог допомагає. Тримаєтеся. Слава Україні", - підсумував він.

У свою чергу командир батальйону "Азов" Андрій Білецький уважає, що перемир'я має бути тактичним, однак як військовий готовий виконати будь-який наказ.

"У нас два дні йдуть сильні бої. Учора була божевільна оборона, сьогодні йшло такий же божевільний наступ, і я не на 100% володію ситуацією. Украй обережно з негативом ставлюся до такого припинення вогню.. я й склад батальйону", - сказав він.

"Я, звичайно, виконаю наказ і прийму це, але як громадянин… Якщо це тактичні перемир'я на кілька днів, щоб зробити обмін полоненими, зібрати поранених, провести перегрупування – це правильно. Якщо це спроба довгочасно вести будь-які переговори із сепаратистами, то, як громадянину мені це неприйнятно", - сказав Білецький.

"Але як військові ми підкоримося наказу, тому що якщо ми не будемо так робити, то в країні настане хаос", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування