В РФ прикордонників "скуповують" на війну з Україною за 200 тисяч

Субота, 6 вересня 2014, 17:32

Російським прикордонникам надходять пропозиції від керівництва щодо участі в бойових діях на Сході України.

Про це повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Доброволець звільняється зі служби та отримує одноразову матеріальну компенсацію у розмірі 200 тис. рублів, направляється в зону бойових дій як "фізична особа". Після залучення до виконання завдань проти сил АТО вже в якості найманця йому встановлюється щомісячна грошова винагорода у такому ж розмірі", - зазначив він.

Як відомо, 25 серпня в селі під Псковом (РФ) таємно поховали десантників, які загинули за невідомих обставин.

Очевидець відспівування загиблих, на якому були присутні близько ста осіб, розповів, що дата і обставини загибелі бійців називалися, були озвучені тільки імена. Похорони пройшли на кладовищі поряд з військовим полігоном.

Пізніше в ефірі Першого телеканалу РФ повідомили про загибель російського десантника на сході України, визнавши тим самим, що російські військові перебувають на території України.

В сюжеті Першого каналу говорилося, що в Костромі попрощалися з десантником Анатолієм Травчині. На Донбас він відправився близько місяця тому, де і загинув в бою проти ВСУ. Телеканал повідомляє: "Про своє рішення він не сказав ні своїй дружині, весілля з якою зіграв незадовго до від'їзду, ні командуванню частини, в якій служив. Офіційно загиблий десантник просто взяв відпустку".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...