Бойовики нищать інфраструктуру на Донбасі та компрометують бійців-добровольців

Неділя, 7 вересня 2014, 14:06

У Новоазовському районі (Донецька обл.) терористи намагаються скомпрометувати в очах місцевих мешканців бійців добровольчого батальйону "Донбас".

Про це заявив  заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Полевий.

"Для цього вони застосовують тактику боротьби з УПА та видають себе за членів "Донбасу", чинять пограбування, розбої та мародерство", - зазначив представник РНБО.

Реклама:

Разом з тим у Луганській області у с. Весела Гора Слов’яносербського району  внаслідок обстрілу бойовиками пошкоджено газопровід.

"426 абонентів залишились без газопостачання", - повідомив Полевий.

За даними РНБО, на Донеччині припинено злочинну діяльність диверсійно-розвідувальної групи "ДНР", що діяла біля селищ Луганське та Олександрівка.

ВІДЕО ДНЯ

"В ході спільної спецоперації СБУ і Міноборони затриманий один з диверсантів групи – громадянин України 1984 р.н. У затриманого вилучено посвідчення стрілка народного ополчення "ДНР". Двоє інших бойовиків при спробі втечі підірвалися на розтяжці, встановленій самими терористами. Під час огляду автомобіля диверсантів вилучено автомат Калашникова, патрони до нього, гранати РГД і Ф-1", - повідомив Полевий.

Окрім того у Маріуполі припинено діяльність злочинної групи бойовиків терористичної організації "ДНР".

"У результаті спецоперації співробітники СБУ затримали керівника та двох членів злочинної групи. Зловмисники збирали інформацію про місця розташування військової техніки, блокпостів, чисельність особового складу і озброєння Збройних сил України", - зазначив Полевий.

Члени злочинної групи планували збройні напади на українських військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів, а також готували диверсії на об’єктах інфраструктури в Маріуполі та прилеглих районах.

"У затриманих вилучено автомат Калашникова АК-74 з 2 спорядженими магазинами, карабін з оптичним прицілом, 3 ручні гранати, 20 підготовлених пляшок з "коктейлями Молотова" та інгредієнти для їх виготовлення, 2 радіостанції з криптованим каналом та велику кількість патронів", - повідомив заступник керівница ІАЦ.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...