В Донецькій і Луганській областях вже реєструються кандидати-мажоритарники

Вівторок, 9 вересня 2014, 18:12

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 15 кандидатів у депутати Верховної Ради, які балотуються в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії у вівторок, передають Українські новини.

Всі зареєстровані кандидати балотуються в порядку самовисування.

Зареєстровано трьох дійсних депутатів Ради: в окрузі №69 Закарпатської області Віктор Балога (позафракційний, член партії "Єдиний центр"), в окрузі №72 Закарпатської області Василь Петьовка (позафракційний, член партії "Єдиний центр", в 2012 році висувався від цієї партії) і в окрузі №186 Херсонської області Федір Негой ("Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка", безпартійний).

В окрузі №113 в Сватовому Луганської області зареєстрований ректор Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Віталій Курило, в окрузі №59 з центром у Мар'їнці Донецької області Сергій Байбурін (тимчасово безробітний, безпартійний).

В окрузі № 135 Одеської області зареєстрований Дмитро Андрєєв (заступник директора департаменту взаємодії з Радою й регіонами секретаріату Кабінету Міністрів), в окрузі №188 Хмельницької області Юрій Крутенчук (директор філії публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Богданівецького комбінату хлібопродуктів")/

В окрузі №68 Закарпатська область Ніколетта Сабов (продюсер міжнародного відділення "Національні інформаційні системи" телеканалу "Інтер") і в окрузі №168 Харківської області зареєстрований Павло Макаренко (адвокат, член УДАРу).

У Києві зареєстрований Олександр Супруненко (директор юридичної фірми "Правозахисник") в окрузі №216/

Вадим Гладчук (редактор газети "Молодіжні хроніки", інтернет-видання "Спротив", член партії "Народний порядок") зареєстрований в окрузі №223.

Також у вівторок були зареєстровані в окрузі №30 Дніпропетровської області Сергій Демошенко (член "Народної партії"), в окрузі №71 Закарпатської області Василь Ришко, в окрузі №162 Сумської області Петро Оленич і в окрузі №191 Хмельницької області Микола Дерикот (усі - безпартійні, тимчасово безробітні).

Таким чином, усього ЦВК зареєструвала 56 кандидатів у депутати Ради в мажоритарних округах.

Як повідомлялося, позачергові парламентські вибори пройдуть 26 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...