Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гелетей: Кремль наказав відводити війська з території України

Понеділок, 13 жовтня 2014, 12:15

Колишній міністр оборони України Валерій Гелетей заявляє, що російські кадрові військові частини залишають територію Донбасу. 

Про це він сказав у понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні ми є свідками того, як віддано відповідні вказівки Кремля з приводу виведення російських Збройних сил із території України, з приводу їх ротації в місця їхньої постійної дислокації на території РФ", - зазначив Гелетей.

За його словами, усе це є свідченням ефективних дій Збройних сил України, які зупинили російську агресію не лише під Іловайськом (Донецька обл.), але й під Луганськом.

"Російські Збройні сили, починаючи з 1 серпня, були на території України, перші бої почалися на території України з російськими Збройними силами, починаючи з 20 серпня, під час наступу на Луганський аеропорт", - розповів Гелетей

Як відомо, у неділю ввечері президент Петро Порошенко прийняв відставку міністра оборони Гелетея.

У неділю ж, 12 жовтня, у Міноборони Російської Федерації повідомили, що з'єднання та військові частини Південного військового округу РФ приступили до повернення в пункти постійної дислокації з Ростовської області, де були "навчання".

ЗС РФ готуватимуть навчально-матеріальну технічну базу до зимового періоду навчання, який розпочнеться в Збройних силах РФ 1 грудня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування