Телеканал "Рада" погрожує страйком через низькі зарплати

Четвер, 2 жовтня 2014, 19:59

Колектив парламентського телеканалу "Рада" погрожує зупинити трансляцію сесії Верховної Ради України.

Як повідомляє колектив телеканалу, вже другий місяць поспіль працівники отримують "жалюгідну заробітну плату - від 600 до 1500 гривень".

"Всі звернення до керівника каналу Василя Климчука не увінчалися успіхом. Директор, заручившись підтримкою родича – народного депутата Миколи Томенка, самоусунувся від проблем та життя колективу, адже здебільшого займається розвитком іншого комерційного телеканалу - "HDFASHION", власником та керівником якого він є", - зазначили у "Раді".

Колектив парламентського телеканалу скаржиться, що усі їхні звернення до директора ігноруються.

"Натомість, звучать погрози, залякування, і вказується "на двері". За останні два місяці вже звільнилися 15 працівників", - повідомили журналісти.

Колектив звернувся до керівництва Верховної Ради з проханням утрутитися в ситуацію, що склалася на телеканалі. Вони, насамперед, вимагають проведення комплексної перевірки діяльності каналу, поліпшення фінансового стану та усунення Климчука із займаної посади.

"У разі нехтування вимогами працівників, телеканал готовий вдатися до крайніх заходів – оголосити страйк у день проведення пленарного засідання, а відтак, призупинити мовлення "Ради", - сказано в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування