Блок Порошенка веде до Ради п’ять "таємних" мажоритарників

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 12:50

На сайті Центральної виборчої комісії вказано п’ять мажоритарних кандидатів у депутати Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка, імена яких не були озвучені під час з’їзду партії 14 вересня.

В той же час закон про вибори передбачає, що кандидатів у депутати політсила повинна затверджувати на з’їзді.

Такими депутатами є: Іванюк Роман Олегович (22 округ, Волинська область), Каплін Діонісій Сергійович (150, Полтавська), Лаврик Микола Іванович (161, Сумська), Давтян Олександр Саркісович (169, Харківська) та Чудновський Віталій Олегович (200, Черкаська).

У свою чергу прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко повідомив "Українській правді", що комісія не наділена повноваженнями перевіряти відповідність поданих списків тим, які були затверджені на з’їзді, оскільки жоден з її представників на цьому з’їзді не був.

"Центральна виборча комісія працює з тими документами, які надає політична сила за підсумками з’їзду. Закон не зобов’язує нас ходити на з’їзди", - сказав він.

"Українська правда" раніше писала про висування Чудновського – депутата Ради від "Батьківщини", відомого в якості охоронця Юлії Тимошенко та коханця сестри екс-глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна Юлії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування