Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль: У середовищі "ЛНР" є група війни, яка хоче змістити Плотницького

П'ятниця, 3 жовтня 2014, 16:02

В так званій "ЛНР" з’явилася опозиція до самопроголошеного голови цієї терористичної організації Ігоря Плотницького, яка прагне змістити його з посади й постійно влаштовує провокації на лінії вогню.

Про це розповів голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, інформує його прес-служба.

"Іншими словами, в "ЛНР" виникла так звана "група війни", яка хоче звести нанівець підписані Плотницьким домовленості й усунути його з посади", - каже Москаль.

За словами губернатора, в цю групу входять так звані: міністр МВС "ЛНР" Ігор Корнет, міністр оброни "ЛНР" Олег Бугров, котрий має в своєму підпорядкуванні батальйон "Заря", прем’єр-міністр "ЛНР" Геннадій Циплаков, міністр палива та енергетики, вугільної промисловості "ЛНР" Дмитро Ляпін, до котрих примикає комбат батальйону "Дон" Орлов.

Ця група постійно вчиняє провокації, обстрілюючи з селища Весела Гора контрольоване Україною місто Щастя.

Батальйони "Заря" і "Дон" складаються в основному з чеченців та сербів і відзначаються особливою жорстокістю.

Луганська ОДА звертається до жителів України, та іноземців утриматись від поїздок у м.Щастя.

Крім того, останнім часом на територію, підконтрольній українській владі, проникають розвідувально-диверсійні підрозділи бойовиків.

Розбірки різних груп впливу в так званій "ЛНР" призводять до хаосу, некерованості та непередбачуваності оперативної ситуації.

За словами Москаля, одна з таких груп взагалі вийшла з-під контролю "ЛНР", вона базується в містах Первомайськ, Стаханов та Ірміно.

Бойовики створили окремий "31-й козацький округ війська Донського". Цією групою керують Павло Дрьомов – мешканець Стаханова, самопроголошений мер Первомайська Євген Іщенко, двічі судимий мешканець Російської Федерації – позивний "Малиш", колишній мер Стаханова Сергій Живлаков.

Бойовики постійно вчиняють провокації і обстріли у Попаснянському районі.

"Голова так званої "ЛНР" Плотницький, який підписав мінські домовленості, повинен розібратися і поставити на місце збройні формування, інакше вся відповідальність за дії цих груп ляже на нього", – вважає Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...