За час АТО на Донбасі загинули 7 бійців "Альфи"

Субота, 4 жовтня 2014, 23:36

На сході України за час проведення антитерористичної операції загинуло шість офіцерів Служби безпеки України і один прапорщик. 

Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко в ефірі Еспресо TV.

"Сім. Шість офіцерів і один прапорщик. Це люди, які віддали свої життя ", - повідомив Наливайченко, відповідаючи на питання про кількість загиблих.

При цьому він уточнив, що це бійці спеціального підрозділу "Альфа".  

Також Наливайченко нагадав, що на боці бойовиків воюють колишні співробітники цього спецпідрозділу.

"Так, зрадники там є. Колишній керівник донецької "Альфи" воює в батальйоні "Восток". 30% особового складу з перших днів фактично перейшли на бік терористів ", - зазначив глава СБУ.  

Говорячи про Міжвідомчу центрі допомоги громадянам з питань звільнення полонених, заручників і пошуку зниклих без вісті за СБУ, Наливайченко зазначив: Центру працюватиме не лише з українськими громадянами, а й надасть інформацію росіянам, чиї родичі виють на Донбасі.  

"Ми поступимо так, як робили для українських громадян. Центр також буде відкритий для звернень з Російської Федерації", - зазначив він.  

За його словами, "якщо вони (бійці з РФ) незаконно воювали на території України, то ця правда також повинна бути доступна для російський сторони".  

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...