Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко анонсував кадрові чистки у силовиків

Субота, 4 жовтня 2014, 23:44

Президент України Петро Порошенко заявляє, що кадрові перестановки в Збройних силах будуть постійними, і закликає утриматися від критики дій силовиків в соцмережах і пресі.

Про це президент заявив на навчальному полігоні Сухопутних військ ЗСУ в Житомирській області, коментуючи  питання щодо можливих кадрових перестановок у Збройних силах України.

"Кадрові перестановки будуть постійно проводитися, і людей, які не піддаються критиці, немає. Єдине, що я не буду дозволяти, - це те, щоб під емоціями або під журнальними публікаціями ми відсторонили людей, які, ризикуючи життям, захищали батьківщину", - сказав він

"Милості просимо в Збройні сили. Пройдіть цей шлях. Продемонструйте застосування вашої тактики, і, я думаю, що країна буде вам вдячна", - додав президент.

При цьому він додав: "Коли у Фейсбуці ми ведемо стратегічні розробки і жорстку війну вночі за комп'ютером, попиваючи каву, думаю, ми від таких порад поки утримаємося".

Як відомо, раніше президент повідомив, що прийняв рішення звільнити голову Державної прикордонної служби Миколу Литвина в рамках реорганізації цього відомства.

Раніше в інтерв'ю українським телеканалам він заявив на питання, чи на планує звільнити главу Міноборони Валерія Гелетея, що наразі кращої кандидатури на посаду не бачить.

"Інтерфакс-Україна"  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...