Бойовики ігнорують "режим тиші": 10 обстрілів із вечора - Тимчук

Середа, 8 жовтня 2014, 09:31

Бойовики на Донбасі продовжують бойові дії: за останню добу понад 50 разів обстріляли позиції українських військових, після оголошення "режиму тиші" – 10 разів.

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook уранці 8 жовтня.

"Протягом останньої доби в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано понад 50 обстрілів позицій українських військ із боку російсько-терористичних військ. Після початку т.зв. "режиму припинення вогню", що діє з 18:00 учорашнього дня, зафіксовано близько 10 обстрілів", - повідомляє він.

За даними групи "ІС", у Луганській області після 18:00 вівторка, 7 жовтня, і до 09:00 середи, 8 жовтня, зафіксовано 9 обстрілів: 6 – у районі Трьохізбьонки, 3 – у районі Щастя.

"Обстріли проводилися з 20:30 7 жовтня до 02.00 ночі 8 жовтня з мінометів і стрілецької зброї", - уточнює Тимчук.

"За нашим даними, терористичні групи, підпорядковані А.Мозговому, отримали вказівку ігнорувати "режим припинення вогню" і продовжувати завдавати вогневі удари по позиціях українських військ і цивільних об'єктах", - повідомляє він.

У Донецькій області з вечора вівторка терористи провели, за даними групи ІС, 1 обстріл – о 5:00 8 жовтня зафіксовано артилерійський обстріл позицій українських військ у районі Красногорівки.

У районі Дебальцеве обстріли припинилися із запізненням – із 19:00 вечора 7 жовтня.

Як відомо, 7 жовтня Рада нацбезпеки й оборони України заявила, що на Донбасі з 18.00 (за Києвом) того дня знову оголошено "режим тиші" - без залпів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...