У владі обіцяють скорочення, в деяких міністерствах кількість працівників зросла

Середа, 8 жовтня 2014, 16:51

У центральному апараті органів виконавчої влади України планується скорочення державних службовців на 47%, у регіонах - на 16%, уже скорочено 27 тис. держслужбовців.

Про це повідомив голова Національного агентства з питань держслужби Костянтин Ващенко на брифінгу в середу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"На сьогодні вже скорочено 27 тис. державних службовців... Якщо подивитися, яких результатів ми очікуємо після реорганізації та ліквідації, - у центральному апараті зазначених органів відбудеться скорочення на понад 47% державних службовців, у територіальних - 16% ", - заявив він.

За його словами, вісім органів контролю вже ліквідовано, 10 центральних органів виконавчої влади нині перебувають на стадії реорганізації.

Водночас видання "Ціна держави" публікує дані, які свідчать про те, що  за три місяці не відбулося жодних істотних змін. Чисельність працівників в деяких органах влади - в Міністерстві внутрішніх справ, Міністерстві молоді та спорту та Міністерстві закордонних справ навіть дещо зросла.

Клікніть для збільшення 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування